Tips&råd

Kommunikation är nyckeln i en lyckad trapphusrenovering

En trapphusrenovering i en bostadsrättsförening är en stor process, beslut ska tas och medlemmarna ska vara överens.
Det är många detaljer och val som beslutas om och vi delar gärna med oss av olika lösningar, färgkombinationer men också att ta fram det som arkitekten en gång, i en viss tidsepok ritade fram på bordet.
Att sedan få det praktiska arbetet att gå ihop med nyckelkvitteringar, samspelet med vilka dagar montage sker, när ev. målning påbörjas, efterjusteringar och slutligen en slutbesiktning!

En bra kommunikation mellan föreningen och produktionsledningen/projektledaren är betydande i entreprenaden.
Vi är lyhörda för era behov och har en tät kontakt med er för att ni ska få kunskap om hela processen gentemot era medlemmar, det skapar trygghet!

Att renovera eller bygga om sitt trapphus är inget man tar snabba beslut om och det är vi väl medvetna om och just därför, kommunikationen mellan er som kund och oss som leverantör är nyckeln till en lyckad trapphusrenovering. Våra projektledare är tidigt med i processen och blir er kontaktperson genom hela entreprenaden. För er som kund innebär det att ni har en kontaktperson hos oss vilket ger en snabb och tydlig kommunikation. Vi är både miljö- arbetsmiljö- och kvalitetcertifierade vilket också säkerställer att våra leveranser sker enl avtal.

Du kanske också gillar...

Inga kommentarer

Lämna ett svar