Om bloggen

Trapphusbloggen sprider kunskap om vårt sätt att arbeta och du kommer att kunna följa vårt dagliga arbete på Svenska Skydd. Följ Björn som berör färgsättning och målning av trapphus, Jenny som bloggar om renoveringar och matnyttiga tips för entreprenader och Petra som inspirerar om mat, boende, design och mycket mera.

Vi som driver bloggen – Svenska Skydd

Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och bostadsbolag i hela landet att skapa en trygg och säker boendemiljö. En satsning på din trapphusmiljön innebär också en investering för framtiden.

Styrkan i vårt erbjudande är att vi tar ansvar för helheten och är med i varje del i projektet. Med erfarenhet, kompetens och kvalitetstänkande levererar vi lösningar som garanterat ökar trivsel och säkerhet i ditt boende.


Användarvillkor

Genom att skicka in en kommentar godkänner du publicering av den. Kommentarer i bloggen är allmänna handlingar och sparas. Vi garanterar inte anonymiteten.

Kommentarerna visas inte direkt utan måste publiceras av bloggaren. För att publiceras måste de uppfylla vissa rimliga krav. De får inte innehålla eller innebära något av följande:

Hets mot folkgrupp eller annat rasistiskt budskap

Uppmaning till olaga våldsbrott, uppvigling eller annan kriminell aktivitet

Personliga påhopp eller ärekränkning.

Intrång i annans upphovsrätt

Andra uppgifter som strider mot gällande svensk lagstiftning eller god sed