Våra skribenter

På bloggen kan ni följa oss i vårt dagliga arbete. Vi delar med oss av tips och råd vid entreprenader, vi berör ämnen som säkerhetsdörrar, trapphusmålning och har en förkärlek till inredning, design, färg och form. Följ oss gärna!

Björn Andersson – Dekorationsmålare

Björn är utbildad dekorationsmålare sedan 16 år tillbaka. Han har retuscherat marmorpelare i Gamla Riksdagshuset, tvättat Drottningens rum på Operan och även gjort egyptiska takmålningar. Björn kommer ge en insyn i trapphus med varierande stilar från olika tidsepoker.

jenny-larsson

Jenny Larsson – Produktionsledare

Jenny arbetar på Svenska skydd som produktionsledare. Hon har jobbat inom många olika yrken tidigare och älskar att ha ”många bollar i luften”. Jenny kommer att beröra ämnen såsom entreprenader, montage och hur vi lyckas med att få nöjda kunder.

petra-almreus

Petra Almréus – Marknadschef

Med ett brinnande intresse för arkitektur, färg och form har hon tillsammans med andra kollegor på företaget arbetat fram koncept som Formsäkra Trapphus. Petra kommer att blogga om våra olika koncept, tidsepoker och annat som berör design, inredning och arkitektur.

torbjorn-svahn

Torbjörn Svahn – VD

Torbjörn arbetar som VD på Svenska Skydd. Han startade bolaget 1995 tillsammans med Ulrik Englund. Torbjörn bloggar om Svenska Skydd ur ett företagsperspektiv.

urban-nilsson

Urban Nilsson – Säljchef

Urban Nilsson, tidigare VD och ägare till Secor AB, tillträdde som försäljningschef på Svenska Skydd hösten 2015. Urban kommer att dela med sig av sin erfarenhet kring säkerhetsdörrar, vad man bör tänka på vid upphandling och mycket annat.

youness-akhzouz

Youness Akhzouz – Montör

Youness Akhzouz arbetar som montör på företaget. På bloggen kan ni följa honom i hans dagliga arbete och få tips och råd om säkerhetsdörrar och andra produkter vi levererar.