Inspiration

Nytt år och ny blogg

Den 24 maj 2010 startades vår företagsblogg. Ni som har följt oss på Trapphusbloggen har tagit del av vår verksamhet och i vårt dagliga arbete. Nu har vi flyttat in här, på vår hemsida, för att få allt samlat på ett ställe. Vår ambition med vår nya blogg är att fortsätta att inspirera er besökare samtidigt som vi vill öka er kunskap om våra tjänster, produkter och vad som sker i allmänhet i vår bransch.

Jag som skriver heter Petra Almréus och är marknad- och kommunikationschef på Svenska Skydd. Jag har ett brinnande intresse för design, arkitektur, färg och form och älskar mitt yrke där jag får förmånen att vara med och bl a skapa vackra trapphus. Under mina 17 år i branschen har jag varit med om en rolig resa, från att bara fokusera på säkerhetsdörrar till idag koncept som berör hela trapphuset med allt från trapphusmålning, färgsättning, golvslipning, armaturer och mycket mer. Våra kundsegment är bostadsbolag där hyresgästerna beställer säkerhetsdörrar som tillval och bostadsrättsföreningar där vi arbetar med våra koncept, Formsäkra Trapphus och Bosäkra Trapphus.

Men nu återigen till vår nya blogg och hur vi tänker.
Vi har satt ihop en grupp medarbetare med bl a produktionsledare, VD, säljchef, färgsättare, snickare och montör för att få en bra mix av våra inlägg. Varje person kommer att dela med sig av sin kunskap inom sin gebit för att inspirera och att förhoppningsvis ge er besökare kvalitativa inlägg med matnyttigt innehåll. Du kanske sitter i en bostadsrättsförenings styrelse och fått i uppdrag att ta in offert på säkerhetsdörrar, trapphusmålning eller en stor trapphusentreprenad. Med vår gedigna erfarenhet inom dessa områden vill vi dela med oss av det vi är duktiga på.

Jag hälsar er välkomna och hoppas att ni tittar in här då och då.
Trevlig läsning!

Du kanske också gillar...

Inga kommentarer

Lämna ett svar